Diensten

 

 

LOES helpt met allerhande verschillende klusjes in en om het huis, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan:

 


Huishoudelijke hulp

 

LOEShelpt bij alle huishoudelijke werkzaamheden. Dit kan de reguliere schoonmaak zijn zoals stoffen, zuigen, dweilen en het sanitair of juist de wat zwaardere grote klussen als bedden verschonen, ramen lappen of de koelkast schoonmaken.

 

Afhankelijk van uw wensen en eigen mogelijkheden passen we de werkzaamheden aan waarbij we niet zijn gebonden aan vooraf vastgestelde diensten.

 

Voor €18,50 per uur helpen we met alle huishoudelijke klusjes in en om het huis. Ook als dit eenmalig is.

Ondersteuning

 

Uiteraard komt er bij het huishouden meer kijken dan alleen schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan koken, boodschappen doen en/of doktersbezoek. Daarnaast vindt u het misschien prettig om gezamenlijk een activiteit te ondernemen zoals het maken van een wandeling, koffie drinken of het bezoeken van een bezienswaardigheid. Wij gaan graag met u mee.

 

Het tarief voor ondersteuning bedraagt €21,- per uur.

Begeleiding

 

Zelfstandig thuis blijven wonen wordt lastiger als er bijvoorbeeld sprake is van dementie of een andere beperking. Vaak neemt hierdoor ook de druk op de omgeving toe en valt het niet altijd mee om voldoende zicht op de situatie te houden en de nodige hulp te geven.

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen op verschillende gebieden hulp bieden. Dit kan zowel overdag als ‘s nachts, 7 dagen per week. Hierdoor wordt langer thuis wonen op een aangename en veilige manier mogelijk. Het tarief is afhankelijk van de soort begeleiding die nodig is. Graag komen we bij u thuis de mogelijkheden bespreken.

Onderhoud

Heeft u naast het huishouden klussen die gedaan moeten worden in huis of in de tuin? Geen probleem! Onze klussendienst is van alle markten thuis.

 

We helpen u onder andere met loodgietersklussen, reparatie- en/of herstelwerkzaamheden, monteren van bepaalde zaken of schilderklussen.

 

Tevens kunnen we in uw tuin diverse werkzaamheden verrichten, zoals snoeien, onkruid verwijderen en/of de borders opknappen.

 

Voor €25,- per uur zorgen we dat alles er weer netjes uitziet.