Over ons

Wie is LOES

Door de vele veranderingen die momenteel plaats vinden in Nederland wat betreft de bezuinigingen op zorg en hulp in huis, zijn er veel mensen die tussen wal en schip vallen. Wij willen deze mensen een helpende hand bieden, door op een betaalbare manier bij te springen wanneer men om verschillende redenen hulp in en om het huis wenst. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een hoger welzijn ervaren, zelfredzaam blijven en hun tijd op hun eigen manier kunnen invullen door flexibele en betrouwbare hulp te bieden.

 

Wij werken daarom aan de hand van de volgende kernwoorden:
Betrouwbaar, Persoonlijk, Flexibel, Respectvol/waardig, Betrokken, Transparant/open.

 

LOES staat voor Leusdense Ondersteuning En Samenwerking, wat natuurlijk ook prima in Groningen aangeboden kan worden. Wij beperken ons niet tot één regio! LOES helpt iedereen die ondersteuning in en om het huis kan gebruiken.


 

 

 

 

Werken bij LOEShelpt?

Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd? Zie hiernaast onze vacature.

 

Beschikbare vacatures:

 

Algemeen Medewerker

- Amersfoort

- Leusden

- Soest

- Soesterberg


Voor diverse locaties in het midden van het land zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag iemand een handje willen helpen.

 

Wie zijn wij?

LOEShelpt is een organisatie die mensen op allerlei manieren ondersteunt bij de taken in en om het huis. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het onderhouden van de tuin, schoonmaken, boodschappen doen of op kleine reparaties zoals een lampje vervangen. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de werkzaamheden aansluiten bij de wensen van de klant, ook als dit betekent dat er even iets anders gedaan moet worden dan wat de klant in eerste instantie gevraagd heeft.

 

Wat bieden we?

Een afwisselende, leuke (bij)baan tegen een uitstekende vergoeding en met een hoop vrijheid. Daarnaast is het ook mogelijk om door te groeien naar bijvoorbeeld een coördinerende functie.

 

Hoe werkt het?

Nadat een nieuwe klant zich heeft aangemeld nemen we contact met je op. Je kunt dan aangeven of je de voorgestelde werkzaamheden wilt doen en of de tijden je uitkomen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je wil werken. Wanneer je eenmaal aan de slag bent, heb je regelmatig contact met een coördinator om te kijken of alles naar wens gaat. Bij deze persoon kun je ook terecht voor vragen.

 

Wie zoeken we?

Ben jij een enthousiast persoon die er graag voor anderen is? Ben jij iemand die wil helpen, de handen uit de mouwen kan steken, ben je van onbesproken gedrag en kun je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. We vragen je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar te zijn en een bewijs van goed gedrag te kunnen overleggen.

 

Spreekt deze baan je aan en/of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Daniël Man op 033-2851282 of mailen naar info@loeshelpt.nl. We zien je reactie met CV graag tegemoet!

 

Solliciteer