Vragen

Veelgestelde vragen

1. Als ik recht heb op een vergoeding, mag ik dan mijn eigen hulpverlener kiezen?
Bij een PGB (Persoons Gebonden Budget) mag dit altijd, bij Zorg in natura hangt het af van de gemeente. De gemeentes bepalen zelf of er Zorg in natura geleverd wordt of dat u een PGB krijgt, vaak kunt u hier wel uw voorkeur in aangeven en bent u dus niet verplicht Zorg in natura af te nemen.

 

2. Kan ik ook van jullie ondersteuning gebruik maken met een PGB (Persoons Gebonden Budget)?
Ja, dit is geen enkel probleem, u kunt onze dienstverlening uit uw PGBvergoeding betalen. U kunt namelijk zelf beslissen van welke hulpverlener u gebruik wilt maken.

 

3. Maken jullie gebruik van eigen schoonmaak- en klusmaterialen?
In principe gebruikt onze klusjesman zijn eigen materialen. Wanneer er echter zeer specifiek materiaal nodig is (zoals bv. een elektrische heggenschaar, hogedrukspuit, aanhanger, etc.) dient u dit zelf aan te leveren. Ook de schoonmaak wordt gedaan met uw eigen reinigingsmiddelen, stofzuiger, dweil etc.


4. Ik ben helemaal gezond maar heb het veel te druk voor het huishouden, kan ik jullie dan ook inschakelen?
Ja, dat is geen enkel probleem. We bieden hulp aan iedereen die hier behoefte aan heeft.

 

5. Ik zou graag gebruikmaken van hulp in de avonduren of in het weekend, kan dat?
Geen enkel probleem. We komen wanneer u dat schikt.

 

6. Wij kunnen nog veel zelf maar sommige klusjes worden ons te zwaar. Komen jullie ook alleen voor bepaalde (deel)taken?
Zeker. U bepaalt wat we voor u kunnen betekenen. Als u bijvoorbeeld het huis graag zelf wilt stoffen maar het sanitair reinigen is te zwaar, dan doen we dat graag voor u.

 

7. Zit ik vast aan een contract?
Nee, wij hanteren geen vaste contracten en u kunt op elk moment opzeggen of aanpassen. Hier zijn geen restricties aan verbonden.

 

8. Hoe verloopt de betaling van de hulp?

U ontvangt maandelijks van ons een factuur over de uren dat de hulp bij u aan het werk is geweest. Deze kunt u per bank aan ons overmaken of middels een automatisch incasso voldoen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met LOEShelpt.

 

Contact